hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Tuesday, 24 January 2012

peperiksaan

Photobucket



kayy . awal gila kan nak cerita pasal "exam" . siapa suka exam , angkat kaki dan berambus . *maaf bro* . exam hanya akan buat korang tertekan . repeat againnnnn . TERTEKAN . Memandangkan aku yang akan mengambil peperiksaan Penilaian Menengah Rendah nanti , perlu kah aku study sampai tidur 4 jam sehari . 

Tak perluuuu kan . takkkk kan . Dengan parents yang sangat mengharap macam aku dapat straight A's je nanti . PMR is something . Come on mannnnn . Ni baru PMR , belum lagi SPM . Bak kata cikgu sape aku tak ingat , 'kamu ni , baru exam PMR dah tak cukup tidur , entah2 SPM nanti or kamu dah masuk U agak2 kamu mesti tak tidur ni kan . Tak bagussssss' . 

SPM is Everything . Masa ni , barulah struggle . Macam la orang straight A's PMR boleh straight A's SPM . Tak semestinyaaa . But , if orang tu betul nak berjaya , semua boleh A kan . 

Mesti ada yang nak cakap aku 'berlagak' dengan entri sebegini rupa kan ? -.- kayy foine . tak mengapa . mulut awak . tapi ni pendapat kita je .

Aku pun nak ambil keputusan yang TETTTTTT . private and confidential *mengapa begini* . suspen tak ? suspen tak ? HAHA . suspen tak nih ? perlu ke kau ulang Dina ?-..- . Menjengkelkan gila budak nih .

Kay . and aku penat online :o  Terkejut tak ? Pelik tak ?

Aku dah lari dari topik and malas nak back to path -..- . Aku nak makan sebab lapar . Nak offl *macam nie FakeBook je -..- salam

#i miss you Muiz :'/



No comments:

Post a Comment