hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Monday, 2 January 2012

Tahun Baru , Semua Baru






ehem . ehem . Well . Selamat Tahun Baru #even aku lambat 2 hari . maaf . hihi . k dah . Bila dah baru tu kan , mestilah semua nak baru . of course mannnn . Then Dina pun berhasrat nak tukar segala kat blog dina nihh . amacam ? Dina taw mesti ada cantik buruk kan . Maaf la . Dina tak pandai sangat pasal nak decorate benda alah nih tapi at least I'm Tryingggg . 

Then , sempena New Year ni jugak , Dina nak berazam . Semua orang ada azam masing-masing kan . So , tak salah kan kalau dina ada azam jugak . Azam dina adalah seperti berikut --->



















loading.......


















---> Belajar Bersungguh sungguh *nak jadi pandai even tak berapa nak pandai 
--->Belajar untuk kawal emosi . *panas baran aku :I
--->Jadi anak yang baik dan solehah . *cehhhh :P
--->Jadi kawan yang setia . 
--->Mencuba untuk memahami perasaan orang yang tersayang *cewahhhh :')
--->Solat tak tinggal . *tiang agama
--->and hope kekal dengan mr M sayaaaaa *gedik sikit 


k dah . tu je . Doakanlah semua nih tercapai yea . Dina akan berusaha untuk semua nih . Dina pun nak mintak maaf kot ada buat salah dekat sesiapa . Perli-ing sesiape . Maaf andai terasa . I'm not perfect either guys . Kita tak sesempurna awak . Maaf . Dah . stop nangis nangis . tak baik . Tahun baru , mulakan hidup baru . Tahun 2012 ni kan , 'sukanyewww' aku . Sebab ? Dah becoming 15 . PMR kejar akuuuu . Tidak , tidak !
haish . Habisla kau Dina oi . Lepas perhimpunan je mesti akan ada ayat macam ni 'Murid murid tingkatan 3 sila tunggu di Foyer selepas perhimpunan' . 


Then semalam ada date dengan someone . First date gua tuwww :3 . TETTTTTT . Rahsia dooo . Nanti ada orang jelousss . Kitorang first date 2012 nie . hihi . Dengan diberi keizinan oleh ibu tersayang , kitorang pun date . Ibu bagi lampu hijau jumpa dia . Eksaitod pun ado . HAHA . Then , petang call lagi . Tengah malam call lago *apehalll la kan . Dia perli aku doh . Mentang la dah tak sekolah . ergh ! Bonci den X| . 

K dah . Nak tengok budak budak Form 1 kat sekolah . HAHA . caulobetehhh . salam :')

No comments:

Post a Comment