hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Saturday, 26 May 2012

thank you love

Photobucket


You save my life every single day. You bring a smile to my face when no one else can. I owe you more than i could ever repay , love. Sure we fight and i get sad sometimes but this relationship is still the best thing in my life. I'm happy because of you, and despite our arguments, i would only be unhappy if we weren't together. ThankYou Love 

nampak tak dua orang dalam gambar atas ni ? diorang la cinta hati aku . diorang je . That boy abang aku and girl tu pulak adik saya . Baru harini declair . Finally i've got you sis . Insyaallah akak akan jaga adik baik'2 k sayang . Akak pun takde adik perempuan . Laki je semua . HAHA *sorry curi gambar adik :p

Nama dia Nur Aina Izzati Mohd Fauzi .  Abang pulak Mohd Syauqy Mohd Shukor . Birthday diorang bulan Julai . Senang la aku kan . HAHA . Aku sayang korang dua sangat . Even sekarang aku tengah IM diorang . Sibuk betul aku . Dengan melayan simsimi gila tu lagi -,- wah wah . naik gila aku tau  . 

Pukul 1 lebih tadi pegi kenduri dengan abang and icen . Ex dia kawin woi . Aku baru tahu -,- Setakat makan je then terus merayau sampai seremban . Belanja diorang coolblog bagai . Kopak la aku . Then petang pulak lepak kat sungai dekat abang . rugi je abang tak bawak Canon dia tuh . Dapat snap  picture pakai phone je la jawabnyaaaa . 

Abang , adik happy sangat sangat harini sebab dapat spend time dengan abang lama la jugak . Thanks sangat sebab buat adik happy and for you little girl , akak sayang adik jugak . Adik dengan abang akak , sama je akak layan k . Even akak terpaksa share korang dengan orang lain tapi akak just ada adik dengan abang akak . Pakwe pun akak takde sayang . haha . 

thanks and i love you guys so much :*






Friday, 25 May 2012

kerinduan bakal melanda

Photobucket



k . terasa nak update blog after beberapa hari tak onl guna lappy . pakai Android je . K , showofff . HAHA . Act , nak cakap pasal my brotha yang nak masuk Kolej bulan 6 nanti . Maybe kau tak nampak aku sedih kan abang ? Sedih gila ni woi :'/ let me repeat it for you , SEDIH TAHU .  

Takde sape la nanti nak jemput aku balik sekolah . Jalan-jalan dekat seremban . Teringin nak pegi PD dengan kau tahu . Tapi sokay lha . i know you're buzy right ? 

Hari-2 aku tunggu text kau . Kredit aku banyak je . haha . Then bila kita borak malam'2 , kau selalu mengada dengan aku kan . Aku tak kisah la semua tu . Bila aku mengada , kau macam tak suka . Abang , kau je aku ada . Tapi kau ? Girlfriend  , akak angkat , aku lagi . Sorry kalau aku buat kau rimas . 

Lately kau dah kerja . Nanti masuk kolej pulak . Memang aku terasa sangat kita dah jarang text . Tapi aku cuba faham keadaan kau . Aku taknak mengadu apa'2 dekat kau . Maaf if aku perli kau ke apa masa kita OnThePhone . Takde niat pun . 

seriously aku akan rindu kau , abang . takecare . harap esok dapat pergi kenduri sama'2 . Maybe tu last kita jumpa . HAHA :D takecare . iloveyousomuch . imissyouuuuu :*

rindu nak amik gambar lagi :D


Tuesday, 1 May 2012

i want to be anything you want

Photobucket



Hello Malaysia ^^v HAHA . Asal blog dah lain? aku jadi janggal --' . nampak sangat dah lama tak update kan . Macam macam yang berlaku . Esok 2 Mei birthday aku . kepoh ke aku ? tak kot sebab takde sesiapa yang baca blog ni kan . Lately asyik sedih . Fikir bulan Mei . Hah . Mei lagi . Tak suka bulan Mei . Masa birthday aku tak pernah happy kecuali masa form 2 .

Rasa first time celebrate birthday dengan kawan-kawan . Aku sayang korang semua . Sayang sangat sangat tau . Korang la semangat aku . Even aku sedih bulan Mei ni tapi aku harap takda benda yang tak baik berlaku dekat aku or orang-orang yang aku sayang . Harap dapat lalui bulan ini dengan baik . Mid year pun dah nak dekat . Study lebih la kan .




guys , jangan tinggalkan aku kay . korang la hidup aku . semangat aku untuk terus happy . iloveyou :*