hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Thursday, 5 January 2012

Semakin Penat dan penat dan terus penat

Photobucket


ehem . k dah jawab salam kite kan awakkk . mekasih :) dah . tanak gedik sini la Dinaaa ! Harini second sekolah . best >.< dapat loyar buruk dengan cikgu lagi . Kena cubit lagi . Drop orang lagi . Tengok bebudak form 1 orientasi . Naik bas then balik lambat lambat dengan pelangi-2 dina . Happy sangat sangat . Malam tadi call Najmi . HAHA . Sibuk study dengan mama dia . Struggle untuk PMR . 8A's la nanti ye wehhh . 

And sejak masuk Form 3 ni kan , faham faham je la dugaan . makin penat . Tapi nasib baik cikgu dia best . hee . Sayangggg cikgu ^^ . Semalam first day dah kena cubit dengan cikgu Alan . Dia ajar Geo . Jawapan kurang tepat pun kena jugak -.- Kesian saya . Semua manusia buat silap cikgu . takpelah . Nasib baik cikgu ni happening . Tak lah mengantuk dina masa dia mengajar . Dia pun Guru Cemerlang Geografi . Bangga guru cemerlang ajar kita :')

Hmm . Maybe lepasni dina jarang update blog dan onl . Nak study . walaupun ramai cakap , 'Ala PMR nie apela sangat dik oii ' . Kakak , Abang , PMR ni penting bagi dina . Tapi dina tak berhajat langsung la nak masuk SBP ke , MRSM ke nanti . Toughh sangat la exam nanti . hehe . Dah , taknak berangan . hihi . Hmm . taknak cakap pape lagi . Nak off . Buat nota agama berlambak lambak . hehe . Gataiii je onl tadi . tata . ilefciuuu:* salam 


No comments:

Post a Comment