hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Friday, 20 January 2012

sakit

Photobucket

hai . rindu dina tak ? haha . tak la kan. k lha . act , dina tengah sakit . mengapakah ? HAHA . tidak diketahui puncanya . Maybe tak cukup tidur barangkali . mane tak nye . Time sekolah jadual kemain padat . Balik je sekolah dah pukul 4 lebih kadang2 tu sampai nak dekat pukul 5 la katekan . Then pukul 7 lebih gerak pulak pergi tusyen dekat Seremban . Balik rumah pukul 10 . Sampai rumah kadang2 dekat pukul 11 . Dengan homework yang berlambaknyaaaaa -.-

Ya Allah . Begitu beratnya dugaanMu :'/

Tumblr_ly4wbt21mj1qipu41o1_500_large

dan kemudian cerita pula , Khamis aritu ada tusyen ganti . Then dina dengan semangatnya siap awal . Ada pulak jiran datang ikut pintu belakang rumah . Gelabah la akuuu . Lepas tu bila dah bukak pintu terus amik barang yang orang tu hantar . Tiba tiba ..........

Dina terpijak 1 benda tajam . Ingatkan tulang ikan ke ape , so Dina biarkan sekejap . Bila dah masuk rumah , dina ingat nak tengok . Begitu banyak darah yang mengalir di bawah telapak kakiku ini . Sakitnya Allah je yang tahu . dina pun cabut benda tu . tapi dina tak perasan ape yang dina pijak . Ayah cakap dina terpijak kaca lampu . Dalamnyewwww luka kita taw awakkkk :'/ . Dina menangis . Dina tak tough macam awak semua . 

Tapi after makan ubat tahan sakit , okay la kaki ni . Semua suruh pergi klinik . nak pulak aku . nanti doktor cucuk . taknak . budakdegil memang macam ni la . harus bagaimana lagi kan . 

Dan sejak kaki nie bermasalah , kesihatan pun makin bermasalah jugak . Asyik nak demam . Mengada punya badan . huh . Maafkan dina sebab lately orang2 yang dina sayang asyik kena marah dengan dina . Mood happy dah lari . im so sorry guys . i love youuuu . 

wasalam . 

No comments:

Post a Comment