hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Thursday, 9 February 2012

bersawang

Photobucket



haii . dah jawab salam ? baru boleh baca . tenang hati awak nanti . *cehhhh*

blog buruk gila nak mati ni dah bersawang kan ? maaf la . Tuan tak guna dia ni sibuk je . seriousss buzy T.T 
menangis ah aku . Minggu depan dah start kelas tambahan . Balik pukul 4 setengah petang . tergadak weeee . Malam ada tusyen lagi . Cool dina cool .

act , banyak benda nak story tapi kurang sihat . Lately kepala macam nak kena hentak kat dinding je . Asyik berdenyut . Pening je . 
Aku tak minta belas kasihan or simpati korang and whatsoever la . Takde orang risau pun kan . Kay , ayat nak syahdu je kan -,-

hmm , rasa macam nak campak je blog ni . Boleh tak ? blog buruk kan . Tadi blogwalking . Lawa doh blog korang . JEALOUSSSS :I 

Tadi kan dekat sekolah , Syukri cemburu dina dengan abang Faiz . Comel gila kau >< . Before ni Faiz tak sama kelas so 'kasih sayang' aku tertumpu kepada Syukri . Bila dah new year ni , kelas still sama . Form je lain . Faiz masuk kelas kitorang . Aku mula menggedikkk dengan dia . Masa balik tadi dina suruh Syukri pegang buku sebab betulkan tudung . sakaiiiii weyyyy -..-

Then dia cakap , 'suruh la Faiz tu pegangkan . Faiz kan  baik' . aku pun , 'jeles ke wehhh?' . Dia diam . 
And harini ketua kelas dina tension dengan dina sebab dina asyik suruh dia diam . Kau memang bising la . Grrr .

Sekarang tengah cari instrumental yang sedih sedih . Biar korang nangis . MUAHAHAHAHA *gelak jahat*

Dina sedih sangat bila teringat 'dia' . Dina dah tak mampu nak menangis sebab dia . Airmata dina dah kering . SINI banyak kenangan dina dengan dia . Dina harap form 4 nanti dapat pindah sekolah jauh jauh . Nak lupakan semua tentang 'dia' . 

Untuk 'dia' . 

Diriku akan sentiasa mendoakan kebahagiaan dirimu . Walaupun kita dekat , tapi ianya telah banyak meninggalkan sejarah hubungan kita . Aku berharap agar dirimu dapat melupakan diriku dan meneruskan hidupmu di samping orang yang dicintai . 

dah . tu je entri harini . 

p/s : maaf sebab kejap guna panggilan 'aku' lepastu 'dina' . maaf jugak sebab jiwang semacam . sedih :'/

No comments:

Post a Comment