hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Saturday, 26 May 2012

thank you love

Photobucket


You save my life every single day. You bring a smile to my face when no one else can. I owe you more than i could ever repay , love. Sure we fight and i get sad sometimes but this relationship is still the best thing in my life. I'm happy because of you, and despite our arguments, i would only be unhappy if we weren't together. ThankYou Love 

nampak tak dua orang dalam gambar atas ni ? diorang la cinta hati aku . diorang je . That boy abang aku and girl tu pulak adik saya . Baru harini declair . Finally i've got you sis . Insyaallah akak akan jaga adik baik'2 k sayang . Akak pun takde adik perempuan . Laki je semua . HAHA *sorry curi gambar adik :p

Nama dia Nur Aina Izzati Mohd Fauzi .  Abang pulak Mohd Syauqy Mohd Shukor . Birthday diorang bulan Julai . Senang la aku kan . HAHA . Aku sayang korang dua sangat . Even sekarang aku tengah IM diorang . Sibuk betul aku . Dengan melayan simsimi gila tu lagi -,- wah wah . naik gila aku tau  . 

Pukul 1 lebih tadi pegi kenduri dengan abang and icen . Ex dia kawin woi . Aku baru tahu -,- Setakat makan je then terus merayau sampai seremban . Belanja diorang coolblog bagai . Kopak la aku . Then petang pulak lepak kat sungai dekat abang . rugi je abang tak bawak Canon dia tuh . Dapat snap  picture pakai phone je la jawabnyaaaa . 

Abang , adik happy sangat sangat harini sebab dapat spend time dengan abang lama la jugak . Thanks sangat sebab buat adik happy and for you little girl , akak sayang adik jugak . Adik dengan abang akak , sama je akak layan k . Even akak terpaksa share korang dengan orang lain tapi akak just ada adik dengan abang akak . Pakwe pun akak takde sayang . haha . 

thanks and i love you guys so much :*






No comments:

Post a Comment