hai comel plus hensem dan cantik . selamat datang . if suka press LIKE && FOLLOW button okayy , gracias^^

About Me

My photo
i'm here to help you know there a Rainbow♥
you're now at Zarith Nuradina's Officially Blog . Welcome and please be nice here peeps (!) thanks for your cooperation guys

Saturday, 2 June 2012

updateeeee

Photobucket

hello earthlings . HAHA . ada pulak 1 dunia nak baca entri mengarut aku nih kan . Act siang tadi kelua beli buku Komsas dari form 1 sampai form 3 punya untuk BM and BI . I'm still a studentt guys :D Ibu dah bising sebab buku tu hilang . I'm sorry mom . 

eh , jap . nak tengok gambar tak ? hee . jap jap .







aucakkkkkkkk :D



asal comel sangat tangan aku nih -,- k . Aku pakai inai . kepoh nih . 'Tunang' aku cakap aku macam keling . Abang oih , keling ni lah yang kau sibuk hari'2 nak jumpa sampai aku pegi seremban dengan ibu pun kau heboh tanya bila aku balik -,-

Haha , act teringat masa kita kelua seremban time hujan aritu . Kau singgah shell then ternampak pulak kawan kau yang kerja shell tuh . Kau cakap aku 'orang rumah' kau kan abang ? Terkejut aku Allah je yang tahu . Kau buat aku nak gelak pun ada sebab budak tu trust gila apa yang kau cakap . Dengan tangan aku yang bercincin plus berinai . Nampak real ah aku bini kau kan :D

Rindu nak pegi City Park dengan kau lagi even baru petang tadi pegi . Aritu pegi sana then beli air dekat padang . Berdualah dengan dia ^^ . Acik tu cakap aku comel wehhhh :') Apa lagi , abang sampai merajuk dengan aku . Sanggup jalan jauh dari aku sebab aku poyo -,-

Kau suka cubit aku kan ? cubitan kau tu lagi sakit dari ibu cubit you knowwwww -..- Harini je dah berapa kali aku merajuk sebab kau cubit aku . Then kau pulak merajuk . Pandai kau balas dendam kan sayang ? Haha . Betapa aku bosan kalau kau diam . 

You know what ? Tadi sampai je rumah wan , paksu cakap kau tunang aku bang . Haha . Gila nak gelak la aku . Statement palsu tu . 

K dah . I'm just too excited when i'm with you . Act , everyday , every hour , every minutes , every second in my life i really miss you even tiap hari kita boleh jumpa . Sometimes you make me feel confused about relation kita . Masa ni je . Lepas ni kau akan sambung belajar . You leave me out here Alone my dear bebear <3 

Ehh , jap . Nak stoliii nih . Sejak aku pakai inai ni kan , semua nak panggil aku 'akak' . Daripada kedai biasa   sampai la pasar malam . Tak habis'2 . k dah . tu je nak complain . dah tengah malam . Nak tidur dah . 
Bubye . I love you . Take care bebear <3





No comments:

Post a Comment